Vitnemål fra fornøyde leietakere
som har flyttet inn i BB110


ABChus AS
«Vi hadde gode påvirkningsmuligheter på planløsningen, som har resultert i at vi er meget fornøyde med inndelingen av kontorer og antall møterom i forhold til våre behov. Lokalene har god luft og oppleves som lyse, moderne og av bra kvalitet. Å flytte inn i BB110 har rett og slett gjort hverdagen enklere… alt bare fungerer, med gode automatiske løsninger på lys, solskjerming og ventilasjon så vel som adkomst. Bygget ligger meget gunstig til fra motorvei, samt at det er gode parkeringsmuligheter. Kantina er for øvrig et flott samlingspunkt, som nok kommer enda bedre til sin rett nå mot sommeren med takterrasse. Maten er god og menyen variert». 

GK Inneklima AS
«Vi i GK er svært godt fornøyde med våre nye kontorer i BB110. Det er gjennomgående god kvalitet på materialer, lyse og trivelige arealer og et godt inneklima. Våre folk som er mye og inn ut av kontorene i forbindelse med prosjektoppfølging setter spesielt stor pris på den sentrale beliggenheten og enkel adkomst til de store kommunikasjonsårene som er rett på utsiden av kontorene». 

Ingeniør Ivar Pettersen AS
«Her har vi fått oss nye, moderne lokaler med muligheter for å videreutvikle oss som selskap. Tilgjengeligheten til bygget passer oss godt og oppfølgingen fra driftsselskapet er effektivt og løsningsorientert». 

Assemblin AS
«Vi flyttet fra Telgverksveien i Lier rett over grensen fra Drammen og Drammen sentrum. Hver ansatt har spart 20 minutter transporttid hver dag etter flyttingen til BB110».

ABChus AS

«Å flytte inn i BB110 har 

rett og slett gjort hverdagen 

enklere» – ABChus AS

Om Ticon, eier & utleier

Ticon Eiendom AS er et tradisjonsrikt og fullfaglig eiendomsselskap i Drammen

Gi oss samtykke under hvis du ønsker oppdateringer og informasjon om denne eiendommen i fremtiden.