Området & beliggenhet

C.O. Lunds gate 56, Drammen


Eiendommen har en særdeles god beliggenhet på Strømsø/Bangeløkka i Drammen med enkel av- og påkjøring til E18 i retning Oslo og sørover, samt E134 mot Eikerbygdene og Kongsberg. Leietakere vil få en unik eksponering ved hovedknutepunktet for adkomst til Drammen. Eiendommen ligger også i kort gangavstand til offentlig kommunikasjon.

Området er et attraktivt og veletablert kontor- og handelscluster med aktører som blant annet OBOS Block Watne, Ing. Ivar Pettersen, GK, Assemblin, ABChus, ECIT Dulram, ECIT AS, KAPH Entreprenør, Ellingsen Møbler/Slettvoll, Drammen Revisjon, Peritus, Telia, OEM Automatic, Tesla, Certego, Elkjøp, Power m.m.

Tog

14 min

Buss

2 min

P-plasser

140 stk

Sykkelparkering

300 stk

Reiseveier med bil

Oslo.……………. 32 min
Sandvika.……... 21 min

Asker…………… 16 min
Kongsberg……. 35 min

Gardermoen… 65 min
Torp…………….. 50 min 

Om eiendommen

C.O. Lunds gate 56, Drammen


Trinn II i utviklingen av Bangeløkka Næringspark er i gang. Ticon Eiendom AS skal oppføre et fleksibelt og arealeffektivt nybygg på totalt ca. 5.000m2 med tilhørende parkeringsplasser.
 

Bygget vil oppføres over fire etasjer, og hvert etasjeplan blir på ca. 1.250m2. Det vil bli lagt stor vekt på å skape moderne og fleksible arbeidsarealer med gode lysforhold, samt designe et arkitektonisk uttrykk som bidrar til den helhetlige områdeutviklingen på Bangeløkka. 
 

CO56 kan romme et vidt spekter og ulike aktører. Regulering åpner for et vidt spenn av ulike bransjer som storhandel, verksted, lager/logistikkm. m. Etasjene kan kobles sammen vertikalt med egne interntrapper, og eller deles ned til mindre leieforhold på ca. 400m2. Her vil leietakere ha særdeles gode muligheter for innflytelse på sine egne lokaler. Utleier stiller arkitekt til rådighet for samarbeid om endelige løsninger rundt romplan, arealstørrelser, materialvalg og farger. 

Nøkkelinformasjon

- Areal: Totalt ca. 5.000m2

- Etasjer: 4

- Energimerking: A

- Kan ferdigstilles: Q2, 2023

- P-plasser:

  65 plasser bakkeplan
  235 plasser nabotomter

Arealer og planløsninger

Leietakere har påvirkningsmulighet i utforming av arealene.
Ca. 1.250m2 per etasjeplan (kan deles ned til ca. 400m2). 

Om Ticon, eier & utleier

Ticon Eiendom AS er et tradisjonsrikt og fullfaglig eiendomsselskap i Drammen

Gi oss samtykke under hvis du ønsker oppdateringer og informasjon om denne eiendommen i fremtiden.